Τα νέα μας

Η αποκριάτικη εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με καλό φαγητό ,κρασί και ποιοτικής ελληνικής μουσικής και του εξαιρετικού Ημαθιώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Ερατεινού, διασκέδασαν οι παρευρισκόμενες φίλες του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας στην αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Sala – Εληά» την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Για ακόμη μια χρονιά η ανταπόκριση από τις Κυρίες της πόλης ήταν θερμή , γεμίζοντας την αίθουσα και ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο το έργο του Ομίλου, την παροχή τροφίμων σε μηνιαία βάση σε άπορες οικογένειες της Βέροιας με ανήλικα παιδιά. Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Ομίλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως και δημόσια όλες τις Κυρίες που διασκέδασαν μαζί μας.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής, o Διοιηκητής της 1ης Μεραρχίας πεζικού Υποστράτηγος κος. Σάββας Κολοκούρης και ο Αντισυνταγματάρχης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Μεραρχίας κος.Γρηγόρης Παντελίδης , η αντιδήμαρχος παιδείας κα. Συρμούλα Τζίμα , ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κος. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η σύζυγος του αντιπεριφερειάρχη κα. Όλγα Καλαιτζίδου και η προισταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόστασίας & Παιδείας κα. Παρασκευή Αγγελή. Επίσης εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών και πολιτιστικών σωματείων της πόλης.Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, επισκεφθείτε την σελίδα του Ομίλου στο Facebook : Omilos Prostasias Paidiou Veroias

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ 15 (4Ος όροφος)
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. Fax 23310-22676
Email: omilos.prostasias.paidiou.vero@gmail.com

Πληροφορίες

04 Απριλίου 2015
04 Απριλίου 2015

Χορηγοί μας