Τα νέα μας

Το παιδικό Αποκριάτικο πάρτι του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με πολύ κέφι , χορό και πολλά παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ του Ομίλου την Δευτέρα 17/ 2 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού επιθυμεί και δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα το Κ.Α.Π.Α. του Δημου Βέροιας,
τις Προϊστάμενες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βέροιας για την διοργάνωση και τις βρεφονηπιοκόμους για την ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων παιδιών.

Τους φούρνους "Brenda" - Ιωάννη Ασλανίδη,για την προσφορά αρτοσκευασμάτων και την κα. Ευγενία Καλογερίδου, Προισταμένη του Δημ. Παιδικου Σταθμού Ασωμάτων για την κατασκευή και προσφορά των κεικ.

Τον κο. Γιώργο Χειμώνα (Μήτικας) για την προσφορά των χυμών.

Τον κο Ζήση Πατσίκα του Χρήστου που πολλά χρόνια συμπαραστέκεται στο έργο του Ομίλου.

Τον Ήχο Ζορμπά και τον DJ κ. Βαγγέλη Μανωλόπουλο που με το προγραμμα του έδωσε ζωντάνια και ατελείωτο κέφι στους γονείς και τα παιδιά.

Τον Διοικητή της 1ης μεραρχίας Πεζικού, Αντιστράτηγο Σάββα Κολοκούρη για την παραχώρηση της αίθουσας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Γέμισε η καρδιά όλων με αγάπη κοντά στα παιδιά αυτής της τόσο τρυφερής ηλικίας των Παιδικών Σταθμών. Για περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση, επισκεφθείτε την σελίδα του Ομίλου στο Facebook : Omilos Prostasias Paidiou Veroias

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ 15 (4Ος όροφος)
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. Fax 23310-22676
Email: omilos.prostasias.paidiou.vero@gmail.com

Πληροφορίες

04 Απριλίου 2015
04 Απριλίου 2015

Χορηγοί μας