Τα νέα μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Συνοδεία καλής μουσικής, εκλεκτών, χειροποίητων εδεσμάτων και κυρίως πολύ κεφιού και καλής διάθεσης , έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια περιοριστικών μέτρων, ο Όμιλος προστασίας παιδιού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών φρουράς Βέροιας.
Το απογευματινό κάλεσμα άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό η Πρόεδρος Κατερίνα Γαλίκα στον οποίο αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους , επίσημους και μη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους έγιναν για το απογευματινό κάλεσμα στο οποίο για πρώτη φορά ομιλος έκοψε τον κύκλο του. εν συντομία στο φιλανθρωπικό έργο του Ομίλου τονίζοντας συγκεκριμένα οτι μόνο για φέτος ο Όμιλος προστασίας παιδιού Βέροιας φροντίζει για τη μηνιαία σίτιση 55 άπορων οικογενειών όπως και για την υλική τους στήριξη με τη συγκέντρωση ένδυσης , υπόδησης ,παιχνιδιών κτλ. καθώς και για την ηθική τους στήριξη και τη συμβουλευτική όποτε έπρεπε
με την αγαστή συνεργασία των υπόλοιπων κοινωνικών φορέων της πόλης .
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νεκτάριος Χαλετζής και έκοψε η Πρόεδρος πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ. Η Τυχερή της στάθηκε η κυρία Ολυμπία Σουγιουλτζή, μέλος του Δ.Σ. λαμβάνοντας ως δώρο ένα γυάλινο διακοσμητικό που κατασκεύασε και δώρισε η κα. Κατερίνα Καρανικόλα και στα ατομικά βασιλοπιτάκια, φίλη παρευρισκόμενη που κέρδισε ένα κολιέ, δωρεά της κυρίας Δήμητρας Κουτόβα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Συρμούλα Τζήμα, η σύζυγος του Αντιπεριφερειάρχη κα. Καλαΐτζίδου, πρόεδροι και μέλη συλλόγων, φορέων και σωματείων της Βέροιας και πολλές φίλες του Ομίλου Προστασίας Παιδιού.
Μετά το πέρας της κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική από την μπάντα Σαλαπασίδη που ξεσήκωσε το κέφι στα ύψη.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Για ακόμη μια χρονιά οι μαθητές και το Διδακτικό προσωπικό του 1ου Λυκείου Βέροιας , πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα μηνιαία δεδομένα του Ομίλου παιδιού που διανέμονται σε 60 τουλάχιστον οικογένειες της Βέροιας.
Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύχρονη συμπαράσταση τους προσφέροντας ο καθένας κάτι από το περίσσευμα ή από το υστέρημα του στο φιλανθρωπικό μας έργο, η Πρόεδρος του Ομίλου κα.Κατερίνα Γαλίκα, πρόσφερε στον Δ/ντη του Λυκείου κ. Χρήστο Σκούπρα ένα διακοσμητικό στεφάνι που φιλοτέχνησε η ταμίας κα. Χαρά Τσιαρτσιώνη.
Το Δ.Σ. τους συγχαίρει για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που δείχνουν προς τις ευάλωτες κοινωνικές οικογένειες και τους ευχαριστεί θερμά ! Εύχεται τέλος η νέα χρονιά να τους φέρει υγεία , ευημερία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Previous Next

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Τρόφιμα και είδη ρουχισμού για τα παιδιά του Ομίλου παρέδωσε και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας , στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Σχολείου . Τα δέματα παρέδωσαν ο Δ/ντης κ.Δημήτρης Πυρινός Dimitris Pyrinos και η Υποδ/ντρια κα. Παρασκευή Σοφολόγη.
Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τους γονείς τους, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του σχολείου, δείχνοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και τους ευχόμαστε οι Άγιες αυτές μέρες να τους φέρουν υγεία και ευημερία που θα τους συντροφεύουν σε όλη την νέα χρονιά!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ο Όμιλος Προστασίας παιδιού Βέροιας, ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων και τον Σύλλογο διδασκόντων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ,τον Διευθυντή τους Πέτρο Κουτσογιάννη καθώς και την κα. Κωνσταντινίδου Ειρήνη, Δ/ντρια του 9ου Νηπιαγωγείου για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες του Ομίλου. Επίσης ευχαριστούμε την Δ/ντρια κ. Σοφία Απιδοπούλου και τις εκπαιδευτικούς του 12ου νηπιαγωγείου Βέροιας, που στο πλαίσιο δράσεων προσφοράς συγκέντρωσαν ποσότητα γάλακτος. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία & πολλά χαμόγελα .

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ 15 (4Ος όροφος)
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. Fax 23310-22676
Email: omilos.prostasias.paidiou.vero@gmail.com

Πληροφορίες

04 Απριλίου 2015
04 Απριλίου 2015

Χορηγοί μας