Τα νέα μας

Χριστούγεννα με τον Όμιλο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά την καθιερωμένη διανομή των δεμάτων την 1η Δεκεμβρίου του Ομίλου στα προστατευόμενα μέλη του, άρχισε ο μεγάλος αγώνας της προσφοράς του για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κι αυτό γιατί τα δέματα είναι ενισχυμένα με τα απαραίτητα αιδέσματα για το τραπέζι των εορτών αλλά και γιατί πλησιάζει η Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Ομίλου, η γιορτή των δώρων για τα παιδιά του.
Οι αγαπητοί συμπολίτες μας έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους στον Όμιλό μας. Σύλλογοι, Ιδιωτικές σχολές, και μεμονωμένα άτομα, ευαισθητοποιημένα με τα άπορα παιδιά, δραστηριοποιήθηκαν έντονα για να προσφέρουν χαρά και οικονομική στήριξη, ικανή να εξασφαλίσει τα όμορφα και χρήσιμα δώρα των παιδιών.
Ο σύλλογος Αγιογράφων και φίλων βυζαντινής τέχνης «Γεώργιος Καλλιέργης» πραγματοποίησε απογευματινό για το σκοπό αυτό.
Η ιδιωτική σχολή Διά Βίου Μάθησης Iesy του κ. Νίκου Μουρτζίλα, διοργάνωσε επίσης βραδινό στην Ελιά.
Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας (Ι.Ε.Β.) διοργάνωσαν Bazaar και διέθεσαν τα χρήματά τους για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς.
Ο Όμιλος Νέων Επαγγελματιών και Επιστημόνων Βέροιας (ΟΝΕΕ) στα πλαίσια της δράσης του «Δίνω παιχνίδι, δίνω χαρά» παρέδωσε παιχνίδια για τα παιδιά.
Η κ. Σοφία Μποχώρη με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές της πρόσφερε τα έσοδα στα παιδιά.
Πολλά από τα μέλη μας και τους φίλους μας πρόσφεραν χρήματα από το υστέρημά τους σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά και στις οικογένειές τους.
Το ευχαριστώ του Δ.Σ. είναι αναμφισβήτητα μεγάλο και θερμό. Η πληρότητα της αγάπης όμως που ένιωσαν όλοι στις καρδιές τους με την προσφορά τους, είναι τόσο μεγάλη, γιατί πέτυχαν να γεννηθεί μέσα τους ο Χριστός και να ευλογεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους. «Δίνουμε αγάπη- παίρνουμε αγάπη.»

Καλές γιορτές!
Το Δ. Σ. του Ομίλου.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ 15 (4Ος όροφος)
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. Fax 23310-22676
Email: omilos.prostasias.paidiou.vero@gmail.com

Πληροφορίες

04 Απριλίου 2015
04 Απριλίου 2015

Χορηγοί μας