Τα νέα μας

Eυχές και ανακοινώσεις του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η καινούρια χρονιά 2017 μπήκε με κρύα και παγωνιές, δημιουργώντας έντονα προβλήματα στις άπορες οικογένειες. Ο Όμιλος όμως αψηφώντας τις δυσκολίες, αγωνίστηκε να ζεστάνει τις καρδιές των προστατευόμενων μελών του και όχι μόνο. Κατάφερε την 1η Φεβρουαρίου να μοιράσει τα δέματα τροφίμων στα μέλη του και σε αρκετές οικογένειες ακόμη. Σ’ αυτήν την προσπάθειά του ένα μεγάλο μερίδιο προσφοράς ανήκει στους μαθητές του Α’ Φιλίππειου Γυμνασίου, του Λυκείου Πανοράματος, του Γ’ Γυμνασίου και των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας. Η προσφορά τους σε τρόφιμα και χρήματα ήταν γενναία και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την ευαισθησία τους.

Ο Όμιλος είναι πάντα δίπλα στους άπορους για να τους ανακουφίζει στις δυσκολίες τους πάντα με τη βοήθεια τη δική σας. Εύχεται σ’ όλα τα μέλη του να είναι υγιή και να δείχνουν την αλληλεγγύη τους με αγάπη.
Ο Φεβρουάριος όμως είναι ο μήνας της Αποκριάς και της διασκέδασης. Γι’ αυτό ο Όμιλος όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις χαράς για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Έτσι στις 15-2-2017 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ για τα παιδιά, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών στις 5 το απόγευμα. Σε μια καταστόλιστη αίθουσα με αποκριάτικη διακόσμηση οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τους γονείς τους απολαμβάνοντας έναν θαυμάσιο μπουφέ. Τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ.
Αλλά και στις 22-2-2017 το βράδυ στη Sala στην Ελιά, στις 7 το απόγευμα, οι φίλες του Ομίλου θα διασκεδάσουν μ’ ένα ωραίο μουσικό πρόγραμμα, απολαμβάνοντας το δείπνο τους και πίνοντας το κρασάκι τους. Σας καλούμε να είστε όλες εκεί, γιατί εσείς γνωρίζετε πολύ καλά τόσα χρόνια τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ενισχύετε τα έσοδα του Ομίλου. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!
Το Δ. Σ. του Ομίλου

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ 15 (4Ος όροφος)
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. Fax 23310-22676
Email: omilos.prostasias.paidiou.vero@gmail.com

Πληροφορίες

04 Απριλίου 2015
04 Απριλίου 2015

Χορηγοί μας