Τα νέα μας

Κοπή βασιλόπιτας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνοδεία καλής μουσικής, εκλεκτών, χειροποίητων εδεσμάτων και κυρίως πολύ κεφιού και καλής διάθεσης , έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια περιοριστικών μέτρων, ο Όμιλος προστασίας παιδιού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών φρουράς Βέροιας.
Το απογευματινό κάλεσμα άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό η Πρόεδρος Κατερίνα Γαλίκα στον οποίο αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους , επίσημους και μη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους έγιναν για το απογευματινό κάλεσμα στο οποίο για πρώτη φορά ομιλος έκοψε τον κύκλο του. εν συντομία στο φιλανθρωπικό έργο του Ομίλου τονίζοντας συγκεκριμένα οτι μόνο για φέτος ο Όμιλος προστασίας παιδιού Βέροιας φροντίζει για τη μηνιαία σίτιση 55 άπορων οικογενειών όπως και για την υλική τους στήριξη με τη συγκέντρωση ένδυσης , υπόδησης ,παιχνιδιών κτλ. καθώς και για την ηθική τους στήριξη και τη συμβουλευτική όποτε έπρεπε
με την αγαστή συνεργασία των υπόλοιπων κοινωνικών φορέων της πόλης .
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νεκτάριος Χαλετζής και έκοψε η Πρόεδρος πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ. Η Τυχερή της στάθηκε η κυρία Ολυμπία Σουγιουλτζή, μέλος του Δ.Σ. λαμβάνοντας ως δώρο ένα γυάλινο διακοσμητικό που κατασκεύασε και δώρισε η κα. Κατερίνα Καρανικόλα και στα ατομικά βασιλοπιτάκια, φίλη παρευρισκόμενη που κέρδισε ένα κολιέ, δωρεά της κυρίας Δήμητρας Κουτόβα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Συρμούλα Τζήμα, η σύζυγος του Αντιπεριφερειάρχη κα. Καλαΐτζίδου, πρόεδροι και μέλη συλλόγων, φορέων και σωματείων της Βέροιας και πολλές φίλες του Ομίλου Προστασίας Παιδιού.
Μετά το πέρας της κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική από την μπάντα Σαλαπασίδη που ξεσήκωσε το κέφι στα ύψη.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ 15 (4Ος όροφος)
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ. Fax 23310-22676
Email: omilos.prostasias.paidiou.vero@gmail.com

Πληροφορίες

04 Απριλίου 2015
04 Απριλίου 2015